Skyltar med uppmaningar

Svett & Watt-projektet har tagit fram skyltar som kan sättas upp i idrottslokaler i hela Västmanland. Projektet arbetar nu med att sprida information om att skyltarna finns till kommunernas fritidsförvaltningar och föreningar som äger sina egna fastigheter.

Projektet bekostar en första omgång skyltar i robust material. Mejla svettochwatt(at)fa21.se antal skyltar av önskad sort innan 1 november 2017.

Det är även okej att skriva ut skyltarna som A4 eller A3 och på egen hand sätta upp dessa i idrottslokaler. Mejla Svett & Watt för att erhålla bästa möjliga upplösning; svettochwatt(at)fa21.se eller ring projektledaren Eric Söderberg på mobil 070-457 68 22.

Önskar ni lägga till er logotyp kan detta göras till en mindre kostnad av projektets illustratör, kontakta i detta fall C-illustration per e-post charlotta(at)c-illustration.se eller mobil 070-374 37 10.

Här visas de skyltar som tagits fram i projektet Svett & Watt:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s